25. 2. 2022
Jitka Zrostlíková, HPST, s.r.o.

Přinášíme Vám přehled aktuálních aplikací v oblasti analýzy potravin. Naleznete zde ty správné postupy a metody, jak řešit Vaše analytická zadání.

Ucelený přehled aplikačních poznámek, webinářů a dalších materiálů je k dispozici také na webu Agilent Technologies v sekci Food and Beverage Testing.

PDF ke stažení níže - vždy po prokliku názvu aplikace.



HPLC a LC/MS/MS

Bezpečnost potravin

Materiály ve styku s potravinami

Procesní kontaminanty

Autenticita a falšování potravin



GC a GC/MS

Bezpečnost potravin

Materiály ve styku s potravinami

Procesní kontaminanty

Autenticita a falšování potravin


 

Zdroj

Pro další informace neváhejte kontaktovat produktového specialistu Jitku Zrostlíkovou,  jitka.zrostlikova@hpst.cz

Servis

Servisní
požadavek

Přejít na formulář

Rychlé odkazy

Servis
Servisní tým
 

ALTIUM webináře
Záznamy webinářů
 

Zůstaňte s námi v kontaktu

Odběr newsletteru

Přihlásit se k odběru