3. 11. 2020

Webinář On-Demand - Kompletní profilování složek aroma pomocí GCxGC-QTOF MS

Chemické profilování vůní je klíčová součást testování potravin a jejich složek. Jeho cílem je kontrola kvality produktů, jejich autenticity, popřípadě kontrola přísad pro zajištění vhodné senzorické kvality výsledného produktu. Tato prezentace Vám přiblíží ucelený postup profilování vonných látek s využitím GCxGC s detekcí vysokorozlišujícím hmotnostním spektrometrem (HRAM MS). Aplikace této techniky na analýzu komplexních složek aroma vyžaduje kvalitní softwarové nástroje, které Vám mohou zjednodušit práci s podrobným vyhodnocením dat. Software dovede ve vzorcích nalézt chemické signály, které jsou pro analytika zajímavé, a to navzdory nízkým koncentracím těchto látek a množství koeluujících se sloučenin.

Registrace

Pro více informací kontaktujte Jitka Zrostlíková, jitka.zrostlikova@hpst.cz

Servis

Servisní
požadavek

Přejít na formulář

Rychlé odkazy

Servis
Servisní tým
 

ALTIUM webináře
Záznamy webinářů
 

Zůstaňte s námi v kontaktu

Odběr newsletteru

Přihlásit se k odběru