Ochrana soukromí

 

Zásady zpracování osobních údajů

 

  1. Společnost HPST, s. r.o., se sídlem Na Jetelce 69/2, Praha 9, 190 00, IČ 25791079, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 70568, dne 24. srpna 1999 zpracovává v případě Vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení

  • název organizace

  • e-mailovou adresu

  • telefon

 

  1. Jméno, příjmení, e-mailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností HPST, s.r.o., zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi Vámi a HPST, s.r.o., nejdéle 5 let od Vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

 

  1. Osobní údaje shromážděné na základě Vašeho souhlasu na webu HPST.cz budou používány k provozu webu HPST.cz a k poskytnutí služeb nebo produktů, které jste si vyžádali nebo k nimž jste dali svůj souhlas. V případě udělení Vašeho souhlasu k zasílání obchodních sdělení a newsletterů společnosti HPST, s.r.o. (pozvánky na konference, pozvánky na semináře, produktové novinky, akce, slevy, časopisu ChromAtoMol), budou osobní údaje, konkrétně Vaše e-mailová adresa, použity jen pro tyto účely. Vaše osobní údaje budou po udělení souhlasu k jejich zpracování zpracovány po dobu 5 let od udělení souhlasu.

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno společností HPST, s.r.o., tedy správcem osobních údajů.

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.