Autenticita potravin

  • Analysis of Phytoestrogens in Soy Milk by 7000 QQQ Agilent Technologies
    pdf, 1.47 MB
  • Analýza etanolu
    pdf, 152.32 KB
  • Analýza potravin a nápojů
    pdf, 85.8 KB
  • Analýza tradičních čínských bylinných preparátů
    pdf, 159.82 KB
  • Analýza vína
    pdf, 563.33 KB
  • Sledování příměsí v kravském mléce pomocí MID-FTIR
    pdf, 390.63 KB
  • Olive Oil Characterization using Agilent GC-Q-TOF MS and Mass Profiler Professional Software
    pdf, 1.36 MB
  • Chemometric Profiling of Whiskey Using the 5977A GCMSD
    pdf, 1.63 MB
  • Analýzy kojeneckého sušeného mléka pomocí ICP-OES 5100 SVDV
    pdf, 282.09 KB
  • Approaches to Food Varietal Differentiation Using Accurate-Mass Q-TOF LC/MS with Molecular Feature Extraction, Database Mining, and Principal Component Analysis
    pdf, 1.42 MB
  • Determining Wine Authenticity: A Metabolomics Analysis Using UHPLC ESI/Q-TOF MS
    pdf, 994.56 KB
  • Approaches to Food Varietal Differentiation Using Accurate-Mass Q-TOF LC/MS with Molecular Feature Extraction, Database Mining, and Principal Component Analysis
    pdf, 1.42 MB
  • Determining Wine Authenticity: A Metabolomics Analysis Using UHPLC ESI/Q-TOF MS
    pdf, 994.56 KB